TRUSTCHAIN - Showroom Smart Home

Bucuresti2022

Categoria COMERCIAL

DESCRIERE 

In acest showroom a fost abordata ideea de multitehnologie avand ca baza principala sistemul KNX dar si sisteme wireless.

Sistemul KNX se ocupa in acest imobil de controlul de climatizare reprezentat de incalzire si racire prin pereti, de o parte a sistemului de iluminat dar si de sisteme de umbrire si o parte insemnata de senzoristica si detectie.

Integrarile dintre sistemul KNX si celelate tehnologii radio sunt realizate utilizand aplicatia App4Home, acesta fiind principalul beneficiar al showroomului.

FUNCTIONALITATE

Platforma informatică realizată are ca scop:
- integrarea tuturor tehnologiilor existente în momentul de față, eliminând astfel barierele cu care utilizatorii se confruntă, legate de compatibilitatea echipamentelor „smart home” cu aplicații existente;
- realizarea unui instrument de inteligență artificială cu capacitatea de a învăța și a lua decizii care să permită reducerea implicării umane și eficientizarea resurselor, pentru reducerea consumului de energie și a impactului asupra mediului înconjurător.

Sunt agregate protocoalele de comunicare ale echipamentelor de tip „smart home” disponibile pe piața de profil si se asigura controlul si comanda acestora pe baza unui instrument inovativ de inteligență artificială.

De ce KNX ?

KNX A fost ales ca structura prinicipala datorita faptului ca este un standard si datorita universalitatii acestuia.

Provocarea principala a proiectului a fost aceea de a structura si universaliza functiile din toate ecosistemele pentru a putea fi tratate in mod centralizat.

Copyright © 2024 KNX Romania. Toate drepturile rezervate.
envelopeuserphone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram