EXPO KNX ROMANIA 13-15 septembrie 2024

Publicat la iunie 28, 2024

EXPO KNX ROMANIA este primul eveniment organizat in Romania si este epicentrul inovației în automatizări de clădiri!

În perioada 13-15 septembrie, la Universitatea Politehnica București, vă invităm să explorați cele mai noi soluții și tendințe, alături de lideri de piață și profesioniști din domeniul automatizarilor de cladiri din Romania.

SCOPUL

Promovare tehnologie KNX

Expo KNX ROMANIA reprezintă primul eveniment dedicat promovării tehnologiei KNX in Romania evidențiind avantajele și inovațiile acestei tehnologii pentru automatizarea inteligentă a clădirilor.

Promovare producatori KNX

În cadrul Expo KNX Romania, ne dorim să promovăm producatorii, oferindu-le ocazia de a-și expune produsele inovative și de a interacționa cu profesioniști din industrie.

Promovare integratori

Evenimentul oferă oportunitatea integratorilor specializați să își promoveze serviciile și expertiza în implementarea soluțiilor KNX, consolidând astfel de relatii valoroase cu clientii și partenerii de afaceri.

Networking

Networking-ul este un aspect central al Expo KNX ROMANIA, facilitând interacțiunea și schimbul de idei între profesioniștii din industrie, cu scopul de a stimula colaborările și inovația

Solutii complete pentru enduseri

Expoziția pune la dispoziție soluții complete și personalizate pentru enduseri, oferindu-le posibilitatea de a descoperi și de a alege cele mai potrivite tehnologii și servicii pentru transformarea locuințelor lor în spații inteligente și eficiente energetic.

De ce trebuie sa participati la EXPO KNX ROMANIA?

Aici vei:

  • Experimenta prima expozitie dedicata KNX din Romania;
  • Oportunitate de networking si interactiune cu potențiali clienți, parteneri de afaceri și profesioniști din industrie;
  • Vizibilitate sporită;
  • Demonstrări live și prezentări interactive;
  • Consultanță și consiliere specializată;
  • Networking: Evenimentul oferă participanților șansa de a interacționa cu alți entuziaști și profesioniști din domeniul smart home și automatizării de clădiri, facilitând schimbul de idei și experiențe.

TOMBOLA

Viziteaza-ne si intra in marea extragere pentru un Kit de Automatizare Cladiri în Valoare de 5.000 de Euro/ per zi de expozitie!

Premiile noastre sunt formate din pachete de automatizare KNX (consultanta, produse si implementare ), care îți permit să automatizezi și să gestionezi eficient diverse funcționalități ale clădirii tale, oferindu-ti un control complet și un confort sporit.

PARTY 10 ani KNX ROMANIA

CONTACT:

Email: info@knx.ro

Telefon: 0770 278 562

Copyright © 2024 KNX Romania. Toate drepturile rezervate.
envelopeuserphone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram